Καλώς ορίσατε στο ιστολόγιό μας! Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση! Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄1 Τάξης του 1ου Δ. Σχ. Αγ. Ι. Ρέντη

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ... "ΦΛΟΓΑ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Ρέντη δίνουμε αγώνα ποδοσφαίρου στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Παίζουμε μπάλα μαζί με τους δασκάλους, τους μπαμπάδες μας , τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Στον αγώνα αυτό θα είμαστε όλοι νικητές και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε το Σάββατο, 6/6/2015, στο γήπεδο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ». Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Στον αγώνα θα συμμετέχει και η ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18:30 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 €


Τα χρήματα θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ» (Σύλλογο Γονέων παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες) στη μνήμη της μαθήτριας Πόπης Βασιλειάδου.
Από το Σχολείο και από τον Σύλλογο Γονέων, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια του αγώνα ακόμη και αν δεν τον παρακολουθήσετε , για να ενισχύσετε την προσπάθεια μας .

Όσοι μαθητές και γονείς επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον αγώνα , δηλώστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως .